top of page

Ambulante hulpverlening

Ambulante begeleiding…
Dé oplossing om weer grip op de situatie te krijgen!


“De één klopt zelf bij me aan, de ander wordt doorgestuurd door zorg- en overheidsinstanties of een familielid. Zo help ik mensen met hersenletsel, een ontwikkelingsstoornis of iemand met een persoonlijkheidsstoornis. Wat de situatie ook is, voor mij is maar één ding belangrijk: hoe groot is je wens om orde en rust te vinden? Als jij wilt dat er iets verandert, kan ik je ook helpen!”


Harriët helpt je, maar jij hebt de regie.

Uiteindelijk moet jij alles wat er moet gebeuren, zelf doen. Daarbij luistert, adviseert, stimuleert en begeleidt Harriët Geuzinge je waar jij vindt dat het nodig is. Afhankelijk van je wensen en de situatie doet ze je dingen voor, doen jullie de dingen samen en daarna doe je ze alleen. Haar benadering is concreet en praktijkgericht: zonder poespas, gewoon aanpakken. Wat jij belangrijk vindt ga je, als het maar even mogelijk is, uitvoeren. Als jij het wilt, gaat Harriët er helemaal voor. Maar zij verwacht van jou dan ook maximale inzet, want…jij bent de regisseur.


Ken jij of ben jij iemand die zoekt naar:

  • begeleiding bij administratie, structuur en wonen?

  • psychosociale ondersteuning?

 

Heb jij één van deze vragen en wil je ook graag weten wat Harriët voor jou kan betekenen? Of wil je eerst wat meer informatie ontvangen?

Neem dan snel contact op of laat je terugbellen.
>>> ga naar Contact

bottom of page