top of page

Referenties

Cliënte - anoniem

Door dat jij in mij gelooft en me niet als hopeloos geval ziet, ben ik gemotiveerd om dit moeilijke opruimproces aan te gaan.

----------------------------

Marlieke de Jonge, stafmedewerker Empowerment Lentis

Wat ik waardeer aan samen-werken met Harriët is dat ze super-zorgvuldig is.
Ze oordeelt niet, maar vraagt na en overlegt. 
Ze is direct, open en eerlijk, maar altijd tactvol.
Waar ik chaos maak, ruimt zij op. Heerlijk!
Ik kan haar probleemloos meer vertrouwen dan mezelf.

 

 

----------------------------

 

 

Eva Pantelakis
‘Harriet is een gedreven, warme persoonlijkheid die mensen stap voor stap uitdaagt om beter te focussen. 
Met haar liefdevolle vasthoudendheid en praktische aanpak leerde ze me meer structuur aan te brengen in mijn inbox en administratie. 
Een plezier om mee te werken!’

 

 

----------------------------

 

 

Wilma, moeder van Willem
Toen onze thuiswonende zoon met PDD-NOS informatica studeerde heeft hij een paar jaar geen begeleiding gehad. Hij wilde niet “anders” zijn. Hij studeerde succesvol af maar liep vast bij het werk zoeken. Toen er daarna ook ziekte binnen het gezin kwam raakte hij overbelast. Dat was het moment waarop we Harriët inschakelden. De rust die ze uitstraalde, haar oprechte belangstelling en vermogen om goed te luisteren zorgde ervoor dat onze zoon zijn verhaal kwijt kon en zich serieus genomen voelde. Samen met hem zocht en vond ze concrete oplossingen waarbij ze heel goed in de gaten hield dat hij niet werd overvraagd.

 

 

----------------------------

 

 

Aly Lutke, voorheen secretaresse van de Raad van Bestuur Lentis 
De samenwerking bij Lentis met Harriët was heel duidelijk en fijn. Harriët en ik zorgden onder andere voor subsidieaanvragen voor (veelal maatschappelijke) projecten in de stad Groningen.
Harriët is een doorzetter en zeer sociaal.

 

 

----------------------------

 

 

Laurà Gerards

“Harriët weet in hele ingewikkelde situaties cliënten te sturen en tegelijk de autonomie van de cliënt te waarborgen. Zo maakt zij het mogelijk cliënten te laten groeien en zelf de regie weer over te nemen.”

 

----------------------------

 

 

Silvia Haaksma

Harriët is af en toe (best vaak) mijn redder in nood. Ze helpt mij met de post van instanties waar ik zelf soms helemaal niet uit kom omdat ik hersenletsel heb. Ik kan het 80 % wel zelf de post etc etc. maar twijfel vaak of het wel allemaal goed is. En dan bel ik Harriët met "help!". Ik kom er niet meer uit!! En dan staat Harriet weer klaar om al mijn zorgen weg te halen. En dan is al post weer opgeruimd en netjes in de kast.

 

----------------------------

 

M. Timmerhuis
Onze garage werd steeds voller, maar is dankzij de coachende hulp van Harrriët  nu leger en opgeruimd. Stap voor stap heb ik met haar nagedacht over de spullen die ik heb, welke daarvan ik wilde houden en hoe ik ze op een logische plek kan opruimen (zodat ik bijv. mijn tuinspullen bij elkaar heb liggen en dus terug kan vinden). Ik heb door haar geleerd weer grip te krijgen op de situatie zodat ik ook in de toekomst opgeruimd en georganiseerd kan blijven.

bottom of page