top of page

Over Harriët

Het is allemaal te leren

“Ik heb jarenlang als hulpverlener bij allerlei organisaties gewerkt.

Nu zet ik mijn ervaringen in bij mensen thuis. Ik help door naast mensen te gaan staan. Zo kan ik meekijken in het leven van degene die ik help. Door dingen samen aan te pakken en samen te doen, begint het leerproces. We beginnen samen, maar uiteindelijk doe je het zelf. Opruimen, structureren, je administratie doen, een telefoongesprek voorbereiden of contact maken met een instantie. Als je het wilt, is het allemaal te leren!”


Ervaring in ambulante hulpverlening en als professional organizer

Harriët werkte voor MEE Groningen, Stichting Toevluchtsoord, Steunpunt Huiselijk Geweld en Vrouwenopvang Gewoonweg en Lentis. De laatste jaren deed Harriët nóg meer ervaring op in de ambulante hulpverlening en als professional organizer. Haar werk is heel divers: van hulp bij het structureren van het leven voor mensen met hersenletsel tot sociale hulpverlening. De ene dag helpt ze met post en financiën, de andere dag met het contact met een instantie. Het zijn slechts voorbeelden.


Harriët schept als professional organizer en hulpverlener samen met jou orde in zowel je spullen, administratie of planning. Dit alles om rust in je leven te krijgen.

 

DSC-0271.JPG
bottom of page