top of page

Professional organizing

Omdat werken en wonen opgeruimd kan worden!

Iedereen vraagt zich wel eens af hoe het overzicht te houden en gestructureerd te leven. Maar bij sommigen van ons is zijn die vragen dagelijkse kost. Ook als je géén sloddervos bent; het zijn juist ook slimme mensen die alles goed willen doen en veel ballen hoog proberen te houden, die het overzicht verliezen. Je werkkamer slibt dicht, je bureau stroomt over en je verliest de controle…

 

Een opruimcoach is dan dé oplossing om weer grip op de situatie te krijgen!

Harriët helpt jou je administratie handig te structureren en bij te werken. Je krijgt tips en tools om het overzicht in je financiën, je post, je vele spullen terug te vinden. Je leert op een eenvoudige, eigentijdse en vooral op jóuw manier opruimen en orde te bewaren. Daarbij betekent opruimen heus niet altijd weggooien.

 

Gestructureerd

Als professional organizer leert Harriët je waar je moet beginnen en hoe je daarna verder moet. Zo kun je daarna zonder de hulp van een opruimcoach, lekker gestructureerd doorgaan.

 

Hoarding

Als verzamelen of bewaren uit de hand is gelopen, kun je de hulp van Harriët inschakelen. Als hoardingexpert werkt zij nauw samen met jou en eventuele behandelaars.

Harriët Geuzinge is sinds 2013 gediplomeerd Professional Organizer.

bottom of page